Gedragsexpeditie

Ga mee naar Nudging Eiland!

Of is het Boosting Gebergte interessanter voor je vraagstuk? Misschien is het verstandig om eerst de Woestijn der Weerstanden te bezoeken.

 

Werk je met je team aan een maatschappelijk vraagstuk dat je met gedragsinzichten wilt aanpakken? Ga dan mee op gedragsexpeditie!

De gedragsexpeditie is een creatieve manier om met je team innovatieve oplossingen te bedenken voor gedragsverandering. Aan de hand van een paar eenvoudige vragen, stippel je een route uit in het gedragslandschap. Daarna ontdek je verschillende gedragsgebieden. Laat je spelenderwijs inspireren met wetenschappelijk onderbouwde gedragstechnieken die passen bij jouw vraagstuk.

Na afloop zit je boordevol inspiratie om jouw gedragsvraagstuk met gedragsinzichten aan te pakken!

Playful learning ▶ Ontdek, speel en leer

Interesse in de gedragsexpeditie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Gedragsexpeditie

Onderdelen

1. De Koffercanvas

Voordat we op gedragsexpeditie gaan, pakken we onze koffer in. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Aan de hand van de koffercanvas brengen we het vraagstuk, de doelgroep, de doelgedragingen en de gedragsbepalende factoren in kaart. Dit doen we in een interactieve sessie met het team. Dit kan fysiek op locatie of online. Deze canvas-sessie duurt ongeveer 1,5-2u.

 

De Koffercanvas kan ook zonder gedragsexpeditie worden ingezet.

2. Gedragsexpeditie

Als de koffer is ingepakt, gaan we op gedragsexpeditie.

De gedragsexpeditie wordt gespeeld in teamverband en is geschikt voor maximaal 8 personen. Bij grotere teams kan de gedragsexpeditie in twee groepen gespeeld worden. Deze sessie duurt ongeveer 3,5u en vindt fysiek plaats op locatie.

Interesse in de gedragsexpeditie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact